Hoe de SnurkExpert werkt

Ontvang het juiste product met 3 simpele stappen

1

Bepaal de manier waarop je snurkt

Om je goed te kunnen helpen, is het van belang dat we eerst de manier waarop je snurkt bepalen. Niet alle producten zijn namelijk geschikt voor elk type snurker. Het kan zo zijn dat je met je mond open snurkt, of juist alleen met je mond dicht. Ook kan de houding waarin je ligt bijdragen aan het wel of niet snurken.

Om te bepalen hoe je snurkt, is een partner het handigst. Deze kan je vertellen wat voor geluid je maakt (bijvoorbeeld een neus of keel klank). Heb je geen partner? Dan kan je overwegen om gebruik te maken van opname apparatuur. Dit kan bijvoorbeeld al met je telefoon. Dit terugluisteren kost je wellicht wat meer tijd, voordeel hiervan is dan wel weer dat je het zorgvuldig kan bepalen.

Op basis van dit geluid, kunnen we verder naar de volgende stap. Twijfel je of heb je nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd contact op nemen met onze experts op het nummer: 076 201 0018.

2

Kies een passend anti snurk product

Heb je vast kunnen stellen op welke manier je snurkt? Dan is het tijd om te kijken naar de verschillende producten. We hebben een ruim assortiment en eigenlijk voor ieder wel wat wils. Het is belangrijk een product uit te kiezen dat bij je past (als snurker) maar waar jij je ook comfortabel bij voelt. Gebruik je het product niet, dan zal het snurken niet minder worden.

3

Snelle verzending

De SnurkExpert beschikt over een eigen voorraad, wat er voor zorgt dat we je product snel kunnen opsturen. Als je voor 20u00 besteld, dan zal je product -zolang het geen maatwerk is- dezelfde dag nog op de post gaan.

Voor de verzendingen van je aankoop werken we met PostNL. We sturen je pakket aangetekend toe, waardoor het niet kwijt kan raken met de post. Ook verpakken we je aankoop zorgvuldig, om beschadigingen te voorkomen. Wij voorzien elke aankoop van een duidelijke handleiding, waardoor je niet eerst hoeft uit te zoeken hoe het product werkt. Wel zo prettig toch?