Anti snurk kleding

Een prettige en eenvoudige oplossing

Je komt hier een overzicht tegen van de verschillende anti snurk kleding stukken. Hieronder valt bijvoorbeeld het anti snurk t-shirt, maar ook een anti snurk horloge of een anti snurk riem. Het dragen van deze kledingstukken, zorgt ervoor dat de kans op snurken kleiner wordt. Het t-shirt is bijvoorbeeld voorzien van een kussentje, dat de drager ervan beschermt tegen het slapen op de rug.

Voor veel mensen houd het snurken namelijk op, als ze op de zij blijven liggen. Ook het anti snurk kussen is hier een goed voorbeeld van. Het stimuleert slapen op de zijkant, doordat de pasvorm in die positie prettig is. Je lichaam zal hierdoor automatisch deze houding aanhouden, zonder dat je hiervoor slaapcomfort inlevert.

Anti snurk kleding

SomnoCushion Comfort

De SomnoCushion Comfort is een anti snurk riem met een kussen dat opgeblazen kan worden. Het voorkomt dat de drager tijdens de slaap op de rug gaat liggen en zo gaat snurken.

Anti snurk kleding: SomnoCushion Comfort
slechts 89,95

Wat is anti snurk kleding?

De term anti snurk kleding is een verzamelnaam voor een brede productgroep. Zo zijn er bijvoorbeeld anti snurk t-shirts maar ook riemen en horloges. Deze anti snurk producten zijn allemaal ontworpen met als doelstelling: draagcomfort. Aangezien je er vaak de hele nacht gebruik van maakt (zo draag je het anti snuk t-shirt, de anti snurk riem en het anti snurk horloge tijdens de slaap), is comfort natuurlijk wel belangrijk.

Voor deze producten zijn verschillende leveranciers en vaak ook verschillende maten beschikbaar. Deze vindt je hier terug. Het is belangrijk om goed op te letten welk product het beste bij je past. Je slaap comfort moet er natuurlijk niet minder onder gaan worden.

Hoe werkt anti snurk kleding?

Laten we beginnen met het anti snurk t-shirt. Dit shirt is voorzien van een kussen aan de achterkant. Dit kussen is bedoeld om het draaien op de rug te voorkomen. Voor veel snurkers is dit een oorzaak van het snurken. Het kussen op de rug van het anti snurk shirt, voorkomt dat deze draai mogelijk is. Zo blijf je op je zijkant liggen en zal dit het snurken tegengaan.

Een anti snurk riem werkt eigenlijk op een soortgelijke manier. Je draagt de riem zodra je gaat slapen. Aan de achterkant van de anti snurk riem zit een kussentje wat ook voorkomt dat je op je rug rolt. De anti snurk riem is minder warm dan het anti snurk t-shirt, waardoor het in de zomer een aanrader is.

Het anti snurk horloge werkt op een andere manier. Dit horloge draag je zodra je gaat slapen. Het detecteert of je aan het snurken bent en, zodra je snurkt, krijg je een impuls van het anti snurk horloge. Op deze manier voorkom je het snurken zonder in te leveren op je slaapcomfort.

Hoe is anti snurk kleding schoon te houden?

Het anti snurk horloge kun je schoonhouden door het zo nu en dan af te nemen met een doekje. Het anti snurk horloge zal eigenlijk niet vies worden en kan daarom een lange tijd meegaan. Voor de kledingstukken is het belangrijk om het kussen uit te nemen. Dit zit zowel in de anti snurk riem, als in het anti snurk t-shirt. Deze kussentje kunnen namelijk niet in de was. De riem en het shirt kunnen dit wel, al mogen ze niet warmer dan op 40 graden worden gewassen.

Voor de kussens is het aan te raden deze van tijd tot tijd te luchten. Je slaapt er immers op, waardoor er lichaamsgeuren in zullen gaan zitten. Als je wekelijks het kussen lucht, zul je hier minimale last van hebben.

Laatst bijgewerkt: 28 maart 2023