Reiniging en onderhoud

Voor prettig en langdurig gebruik

We hebben een selectie gemaakt van de verschillende producten waarmee je de anti snurk producten, zoals de neusspreider of de anti snurk beugel, kan reinigen. Door de anti snurk producten goed en tijdig schoon te maken, voorkom je dat deze een raar luchtje gaan krijgen. Ook ga je op deze manier beschadigingen tegen.

Voor de anti snurk beugels hebben we daarnaast ook nog speciale gebit reinigende tandpasta. Deze kun je met een tandenborstel aanbrengen en inwrijven. Elk product heeft een eigen werking, het is dan ook aan te raden om eerst te experimenten wat er bij je past.

Reiniging en onderhoud

Oxydens Cleaning Set

De Oxydens Cleaning Set is een reinigingsset die specifiek gericht is op het verwijderen van aanslag en tandsteen op de anti snurk beugel.

Reiniging en onderhoud: Oxydens Cleaning Set
slechts 24,95

Ecosym gel (60ML)

Ecosym dagelijkse reinigingsgel is een niet agressieve oplossing, die ontwikkeld is voor het reinigen van (onder andere) de anti snurk beugel.

Reiniging en onderhoud: Ecosym gel (60ML)
slechts 5,95

Ecosym forte weekbehandeling

Ecosym forte weekbehandeling is een reinigingsmethode die geschikt is voor onder andere anti snurk beugels, anti knars bitjes en kunstgebitten.

Reiniging en onderhoud: Ecosym forte weekbehandeling
slechts 5,95

Ecosym gebitsborstel

De Ecosym gebitsborstel is een handige borstel die geschikt is voor gebruik met de Ecosym onderhoudsgels om de anti snurk beugel te poetsen.

Reiniging en onderhoud: Ecosym gebitsborstel
slechts 3,95

Wat zijn de anti snurk reinigingsproducten?

In onze webshop hebben we verschillende producten, die elk op een andere manier moeten worden schoongemaakt. Zo is het verstandig om een anti snurk beugel te behandelen met bijvoorbeeld gebitspasta. Op deze manier kun je de beugel fris houden en voorkom je dat er een vervelend smaakje aan gaat zitten.

Dat is eigenlijk de essentie van alle producten in dit overzicht. Door de anti snurk producten goed te onderhouden en schoon te maken, voorkom je dat ze niet meer prettig smaken. Of minder lang meegaan. Het is dus aan te raden om, zodra je een anti snurk product aanschaft, ook een reinigingssetje mee te bestellen. Je verlengt er de levensduur en frisheid van je aanschaf mee.

Hoe werken anti snurk reinigingsproducten?

Het is belangrijk om op te merken dat niet alle producten op dezelfde manier werken. Ook werken niet alle reinigingsproducten voor alle anti snurk producten. Zoek daarom allereerst na welk product wordt aangeraden voor het anti snurk product dat je in bezit hebt.

Er zijn reinigingsproducten die bedoelt zijn om te weken. Je doet deze in een bakje/kommetje en legt daar het product in. Op deze manier laat kalk of tandplak los en blijft het anti snurk product fris en prettig. Dit type reinigingsproduct gebruik je dagelijks na gebruik van het anti snurk product. Zorg dus wel dat je genoeg in huis hebt.

Een ander type reinigingsproduct, is de pasta. Deze komt vaak met een tandenborstel en oogt als tandpasta. Dit product is vooral bedoelt voor de anti snurk beugel. Je kan de anti snurk beugel er namelijk mee poetsen. Zo voorkom je een muffe lucht of een vies smaakje.

Ook hebben we in ons assortiment chemische sprays. Deze kun je voor verschillende producten gebruiken, zoals bijvoorbeeld de neusspreider of de anti snurk beugel. De spray ontsmet en dat zorgt ervoor dat het product fris blijft. Je doet dit elke keer na gebruik.

Laatst bijgewerkt: 28 maart 2023